Wat ga je doen?
In deze functie ben je met veel diverse werkzaamheden bezig. Op ons bedrijf in Heerhugowaard voer je het gehele proces van het legen, reinigen, hervullen en testen van onze scrubberkolommen uit. Je werkt deels op locatie bij onze klanten in de Benelux, waar je onze scrubbersystemen opstart en vervolgens onderhoudt. Aangezien er gewerkt wordt met chemische stoffen moet alles volgens de richtlijnen verlopen. Een juiste administratieve voorbereiding en afhandeling is part of the job. 

Wie zoeken wij?
Voor deze rol zoeken wij iemand die het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken. Iemand die het leuk vindt om zowel hands-on op onze locatie te werken als onze klanten te bezoeken voor de servicewerkzaamheden en daar het visitekaartje van ons bedrijf te zijn. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt oog voor detail. Reizen binnen de Benelux is een onderdeel van de functie. Daarnaast beschik je over de volgende competenties en kennis: 

  • Opleiding Werktuigbouwkunde op MBO-niveau 
  • Affiniteit of kennis van chemische processen én de interesse om je hier verder in te verdiepen is in jouw voordeel 
  • Zelfstandig en nauwkeurig 
  • Flexibel 
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist 
  • Teamspeler 


Wat bieden wij?

Een innovatieve organisatie, een klein maar fijn team en een veelzijdige en uitdagende baan. Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Voor wie ga je werken?
CS Clean Systems is in 1986 opgericht in Duitsland. Het Nederlandse service center, CS Clean Systems Benelux BV, dat verantwoordelijk is voor de gehele Benelux, is gevestigd in Heerhugowaard. Het kleine team levert en serviced gaswasinstallaties aan met name klanten in de micro-elektronica industrie. Zij zorgen voor een veilige absorptie van verschillende toxische en corrosieve gassen. Onze klanten stellen hoge eisen aan de veiligheid van personeel, installaties en milieu.

 

Sollicitatie
Heb je interesse in deze functie? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je sollicitatie met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

©2024 CS Clean Systems Benelux B.V.